Veleúspěšné MMaS pro hradištské atlety !!!!

Atleti a atletky Slovácké získali na halovém Mistrovství Moravy a Slezska celkem 14 medailí !!! O úspěšném tažení Vlčí smečky píšeme na jiném místě ZDE. Zisk celé poloviny tedy 7 medailí atletů Slovácké doplnil ještě bronzem David César, který spadá oddílovou příslušnosti do brněnského AC.

A jak si vedli atleti jiných tréninkových skupin ??? Skvělý výkon předvedl v Ostravě Erik JELÍNEK (trenér Radek Hrabinec) který v běhu na 60 m př. opět vylepšil osobní rekord a časem 8,20 s se zařadil na 3. místo celostátních juniorských tabulek.

Ze stáje Ivana Resslera dvakrát na stříbrný kov dosáhla Katka RESSLEROVÁ. Ve skoku dalekém si vylepšila osobní rekord na 550 cm a mistrovský titul jí utekl až v posledním pokusu a to o pouhý 1 cm. Na krátkých plotech běžela 9,44 s a bylo z toho druhé stříbrno. Medailovou sbírku této tréninkové skupiny pak zkompletoval dorostenec Nikolay ROMANCHENKOV, bronzem na 60 m překážek.

V jediné discíplíně nastoupila juniorka Tereza BRÁZDILOVÁ a jistě svému tátovi v roli trenéra udělala radost. Výkon 11,89 m stačil na mistrovský titul.

A medailovou žeň atletů Slovácké doplnily 2 vrhačky z tréninkové stáje Jana Horáka. Dorostenka Blanka TOMÁŠKOVÁ poslala v kategorii dorostenek 3 kg těžkou koulí do vzdálenosti osobního rekordu 12,46 m a bylo z toho další stříbro. Její starší a zkušenější sparingpartnerce z tréninkové skupiny Vendula KOLÁŘOVÉ garantoval vrh dlouhý 11,66 m bronzovou pozici v kategorii žen.

VELKÁ GRATULACE A DÍK ZA VZORNOU REPEREZENTACI ODDÍLU !!!!

J.V. 7.2.206

 

Print Friendly, PDF & Email
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené, Vlček Jaroslav a jeho autorem je J.V.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *