Kateřina Resslerová dvakrát vítězně

Uherské Hradiště – Úspěšný start do halové sezony mají za sebou atleti Slovácké Slavie Uherské Hradiště. Ze svěřenců trenéra Ivana Resslera se na přeborech Moravskoslezského kraje v Ostravě Vítkovicích nejvíce dařilo Kateřině Resslerové, která si připsala dvě vítězství.
„Nejprve kralovala v dálkařském sektoru a ve společném závodě žen a juniorek zvítězila v novém halovém osobním rekordu, který má od soboty hodnotu 535 centimetrů,“ těšilo Ivana Resslera, otce a trenéra v jedné osobě. Druhé vítězství přidala jeho dcera v závodě na 60 metrů překážek, když při své premiéře mezi juniorkami zaběhla velmi pěkný čas 9,38 s.
Dařilo se také Jakubovi Majerčákovi, který se po přechodu z žákovské kategorie do dorostu vůbec poprvé představil na trati 400 metrů. „Až do cílové rovinky se držel na prvním místě a až v závěru podlehl zkušenějším soupeřům. I přes čtvrté místo je čas 52,21 s výborným osobním rekordem, který Kubu řadí na 6. místo republikových tabulek,“ ocenil trenér Slovácké Slavie.
V nejkratším sprintu na šedesátimetrové trati se představil dorostenec Vít Jánoš, který na konec obsadil 7. příčku. Ve vítězném prvním rozběhu ale zaběhl čas 7,47 s a zaostal tak jen tři setiny za svým nejlepším výkonem z loňska. Na dvoustovce si pak vylepšil osobák na 24,13 s.
Juniorka Šárka Polášková po povinném týdenním školním pobytu na horách nebyla zcela v optimální formě, nicméně výkony 473 cm v dálce respektive 155 cm ve výšce jsou slušné.
Svůj první start v halové sezóně musel kvůli lehké viróze odložit v loňské sezoně nejúspěšnější člen RESSY Teamu Nikolay Romanchenkov.

Print Friendly, PDF & Email
Příspěvek byl publikován v rubrice Ressler Ivan a jeho autorem je I. R.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *