ŠTAFETOVÝ POHÁR

KRAJSKÉ FINÁLE ŠTAFETOVÉHO POHÁRU ZLÍNSKÉHO KRAJE

V čepicích a rukavicích, ale s touhou po vítězství, nastoupila všechna družstva hned do prvních štafet 8x100m. A bylo se na co dívat. Ve třech bězích seřazených podle časů z okresních kol to bylo opravdu napínavé a fandili všichni malým závodníkům od první do třetí třídy. Čtvrťáci a páťáci se nenechali zahanbit a ve vedení se prostřídaly různé školy, takže si každý mohl zakřičet radostí. Atmosféra gradovala při dlouhých štafetách a to už začínalo být jasné, že  škola Sportovní z Uherského Hradiště opět zvítězí. Na druhé místo se probojovala škola Emila Zátopka ze Zlína/9:00,10/ a třetí téměř shodným časem
/9:00,98/ ZŠ Trávníky Otrokovice. Smutnou zůstala ZŠ Veselí nad Moravou, která ne vlastní vinou prohospodařila po pádu několik vteřin a skončila bramborová. Závody se líbily a doufejme, že ve finále budou mít děti krásné počasí a vše se vydaří.

Print Friendly, PDF & Email
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je J.H.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *