OSTRAVA – 1.kolo soutěže dorostu a juniorů „GIGANT“

Přesto se někteří s nepřízní počasí vyrovnali více než dobře. Tradičně Blanka Tomášková, která ovládla kladivo i disk, a to ve velmi slibných výkonech. Z kluků se výrazně prosadil Tom Habarta, který běžel 800 m a 400 m. Na 800 m vyhrál v nejlepším letošním českém dorosteneckém výkonu a na 400 m si vytvořil osobní rekord.

Na trati 800 m juniorek zvítězila Lucia Šišoláková a 6. místem ji podpořila Simona Vydržalová.

V dobrém světle se ukázaly také mladé dorostenky. Bodovaly obě kladivářky. Viktoria Ježová obsadila 5. místo a Dominika Otáhalová 9. místo. V tyči dorostenek si vytvořila osobní rekord Nela Mikesková výkonem 240 cm a brala body za 6. místo.

Medailové umístění získal také dorostenec Ondra Buráň, který v dálce obsadil výkonem 648 cm 3. místo.

Tom Zajíc s Kubíkem Majerčákem se do sezóny rozbíhali na krátkých tratích 100 a 200 m. Kuba Kunt se teprve vrací po zranění kotníku, a tak se představil v dálce a jedním platným pokusem v trojskoku. Juniorská štafeta kluků běžela poprvé v novém složení Kunt, Majerčák, Zajíc, Horsák a obsadila 2. místo v čase 44.88 s.

Vstup do letní sezóny si asi všichni představovali jinak, ale při soutěžích se nikdo nezranil, což bylo pod zasněženými vrcholky Beskyd asi nejdůležitější….

Výsledky : https://online.atletika.cz/vysledky/40011

Print Friendly, PDF & Email
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je P. K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *