BŘECLAV – 4. KOLO I. LIGY MUŽŮ A ŽEN, SKUPINA C

V sobotu se v Břeclavi konalo poslední kolo I. ligy mužů a žen. Ženy byly v lize v podstatě zachráněny, jen muži mohli ještě čekat nápor týmů, kterým hrozila baráž. Nakonec ale i muži jednoznačně dokázali, že do I. ligy právem patří.

Že byla opět nejvíce bodující závodnicí Blanka Tomášková, asi nikoho nepřekvapí. Tentokrát 29 bodů! Podpořila ji, jako vždy, Karolína Klišíková a také Tereza Řezníčková. V oštěpu se blýskly mladinké oštěpařky trenéra Robina Sklenáře, Ema Flajzarová (5. místo) a Adéla Müllerová (6. místo), obě ročník 2004. Činily se ale i dálkařky a trojskokanky v čele s nestárnoucí Lenkou Brázdilovou. V dálce a trojskoku holky posbíraly celkem 38 bodů.

S kluků se činil nejvíc Kubík Majerčák s 20-ti body. Dalšími nejvíce bodujícími byl vrhač Dominik Sokola (16 bodů) a Tom Zajíc (15. bodů). O velkou porci bodů (23 bodů) se zasloužili i všichni muži a kluci startující ve štafetách.

Ženy obsadily 4. místo se stejným bodovým ziskem, jako třetí Třinec. Muži se dostali na bronzovou příčku.

 

Všem k výkonům gratulujeme!!!

Výsledky : zde

Print Friendly, PDF & Email
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je P. K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *