Atletický Ressy team opět úspěšný

O tom, že jsou na halovou atletickou sezónu skvěle připraveni přesvědčili svěřenci Ivana Resslera dorostenci Kateřina Resslerová a Jan Němeček i v dalším závodě. Tentokrát to bylo na otevřených přeborech Olomoucké kraje. Hned na úvod si Kateřina Resslerová ve vítězném rozběhu vylepšila osobní maximum na 60 m. překážek na výborných 9,25 s. Tento čas potom ještě ve finále zlepšila o 3 setiny na 9,22 s. a obsadila druhé místo, když nestačila pouze na vítěznou Michaelu Geiselovou z domácího oddílu. Všestrannou Kateřinu čeká příští týden v Praze Mistrovství ČR ve vícebojích, kde bude při současné formě útočit na své bodové maximum v halovém pětiboji.

Jan Němeček poté zcela ovládl nejkratší sprint. Nejdříve v rozběhu zaběhl poprvé pod hranici 7,20 s. když se časomíra zastavila na čase 7,18 s. Tento výborný osobní rekord potvrdil i ve finále, ve kterém se sice o jednu setinu pohoršil, ale z přehledem zvítězil a nenechal nikoho na pochybách, že bude patřit příští sobotu v Bratislavě na Mistrovství Moravy a Slezska k velkým favoritům.

Méně se již dařilo žákům, kteří ve stejné hale závodili o den dříve. Nikolay Romanchenkov sice obsadil třetí místo na 60 m. př., ale s časem 8,99 s. nebyl ani on sám, ani trenér spokojen. Vítězství ve finále B a čas 7,61 s. na hladké šedesátce zůstalo tentokrát také za možnostmi Víta Jánoše. Jediným, kdo udělal trenérovi radost byl Jakub Majerčák, který potvrdil výkonnostní růst vyrovnaným osobním rekordem na 60 m časem 7,78 s. 

Print Friendly, PDF & Email
Příspěvek byl publikován v rubrice Ressler Ivan a jeho autorem je I. R.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *