Štěpánka KOLÁŘOVÁ bude reprezentovat !!!!

Velkou náplast útěchy přineslo Štěpánce KOLÁŘOVÉ bezprostředně po skončení žákovského MČR rozhodnutí trenérské rady. Štěpánka, které utekla bronzová medaile na stopadesátce o 2 (!!!) tisíciny sekundy byla nominována do českého národního týmu žactva!!!! Svůj první reprezentační start si na základě solidního výsledku na MČR v Plzni a výborných a vyrovnaných výkonů v průběhu celého roku vybojovala Štěpánka KOLÁŘOVÁ a bude Českou republiku reprezentovat ve štafetě 4 x 100 m při žákovském mezistátním utkání ve slovinském Mariboru !!!!

Ve slovinské metropoli se tak představí obě  žákyně naší skupiny a dojde tak trochu ke kuriózní situaci. Majka ŠIMLOVIČOVÁ  ve slovenském dresu se postaví na start  proti své kamarádce z tréninkové skupiny Štěpánce KOLÁŘOVÉ v dresu českém !!! Tomu se říka 100 % úspěšnost v nejdůležitějším žákovském závodu sezóny 2014 !!!

Jediným stínem na této radostné skutečnosti, že obě „Vlčice“ budou  chybět na finále MČR družstev v Praze, kam uherskohradištské dorostenky postoupily. Jejich bodový zisk bude moc a moc chybět 😥

VELKÁ GRATULACE !!!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené, Vlček Jaroslav a jeho autorem je J.V.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *