Úspěšné vystoupení Šárky a Kačky na MČR v Třinci

Šárka Polášková protrhla smůlu, která ji provázela v předešlých startech na MČR a ve vyrovnané soutěži výškařek obsadila pěkným výkonem 168 cm 4.místo. Stejný výkon stačil na bronz, o který Šárku připravil jeden nezdařený pokus navíc na této výšce. I tak čtvrtým místem potvrdila, že patří mezi nejlepší výškařky v dorostenecké kategorii u nás.
Kačka Resslerová se představila na trati 300 m překážek. V prvním nejvyrovnanějším rozběhu i přes nasazení v nejméně výhodné osmé dráze zaběhla čas 46,85 s, který jí nakonec stačil na hezké 12. místo v konkurenci 24 nejlepších překážkářek v republice. Mezičas na páté překážce ještě napovídal na čas po 46 s, který by Kačce stačil na postup do nedělního finále, ale silný protivítr v cílové rovince jí nakonec připravil o možnost zaběhnout si ještě jednou. Vzhledem k tomu, že to byl teprve její třetí start na této trati, potvrdila, že by jí tahle disciplína mohla do budoucna vyhovovat.
Teď nás čeká krátký odpočinek a poté příprava na druhou část sezony, kde věřím, že výkony budou ještě lepší.

Print Friendly, PDF & Email
Příspěvek byl publikován v rubrice Ressler Ivan a jeho autorem je I. R.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *