Ostrava – Zlatá tretra 2012

Česká reprezentační štafeta ve složení Marek Bakalár – Michal Desenský – Jan JirkaZDENĚK STROMŠÍK, připravující se pod mým vedením (Jaroslava Vlčka) zaběhla na Zlaté tretře v Ostravě, nejrychlejší juniorský čas na území České republiky a druhý nejrychlejší čas v historii !!!!!!!!!!! Fantastickým čase 40,06 s si kluci vybojovali účast na Mistrovství světa juniorů ve španělské Barceloně !!!! Zdenda Stromšík tak bude moci po úspěšně překonaném limitu na stovce (10,56 s) startovat v katalánské metropoli i ve štafetě, která bude mít minimálně finálové ambice  🙂   VELKÁ GRATULACE !!!!

Před zaplněnými tribunami vítkovického stadionu se dařilo i Vaškovi Vlčkovi a Tomovi Bočkovi, kteří mají za sebou úspěšné vystoupení na čtvrtce. více ZDE

Print Friendly, PDF & Email
Příspěvek byl publikován v rubrice Vlček Jaroslav, Závody a jeho autorem je J.V.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u “Ostrava – Zlatá tretra 2012

  1. Moc děkuji za umístění videa. Myslím, že je to Lukášova práce. Byl to už ten druhý večerní běh a kluci, už to jen tak opatrně odběhli, aby nedošlo ke zranění. V tom prvém běhu odpoledním, zaběhli onen požadovaný limit a po čase 40,06 s se nebylo již snadné se řádně zkoncentrovat. Na druhé straně neměl jsem to srdce je odvolat, přece jen běžet před 20 000 diváky a desetitisíci před televizními obrazovkami se nepovede tuzemskému atletu každý den 🙂

    • Ano mohu potvrdit, že video jsem natočil z diváckého sektoru B3 (oštěp). I přes jejich „opatrný“ běh to byl skvělý divácký zážitek. Přidávám se ke gratulaci a jen tak dál.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *